Od kandydatów oczekujemy :

1. ukończonych studiów ekonomicznych na kierunku finanse i rachunkowość,

2. 3 - letniego stażu na samodzielnym stanowisku głównego księgowego lub na samodzielnym stanowisku związanym z rachunkowością,

3. znajomości prawnych i ekonomicznych zasad funkcjonowania spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych,

4. mile widziana wiedza z zakresu księgowości spółdzielni i wspólnot mieszkaniowych,

5. znajomości zagadnień z zakresu naliczania wynagrodzeń,

6. praktycznej znajomości prawa podatkowego,

7. umiejętności organizacji i zarządzania pracą zespołu,

8. umiejętności pracy pod presją czasu,

9. dobrej znajomości obsługi komputera, w tym programów finansowo - księgowych.

Do zakresu obowiązków należeć będzie :

1. prowadzenie księgowości zgodnie z obowiązującymi przepisami,

2. sporządzanie kalkulacji wynikowej kosztów i sprawozdawczości,

3. organizowanie prawidłowego obiegu i kontroli dokumentów,

4. opracowywanie rzetelnych informacji ekonomicznych,

5. prawidłowe i terminowe dokonywanie rozliczeń finansowych, w tym z budżetem,

6. sporządzanie sprawozdań finansowych,

7. opracowywanie regulaminów niezbędnych w pracy księgowego.

Wybranemu kandydatowi oferujemy :

1. stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,

2. wsparcie i rozwiązywanie problemów zespołowo,

3. możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych,

4. pakiet świadczeń pozapłacowych,

5. wynagrodzenie brutto ok. 6.000 zł.

Oferty prosimy kierować na adres : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub składać w sekretariacie Spółdzielni w godzinach pracy do dnia 20 lipca 2022r.

Prosimy również o dołączenie do CV zgody na przetwarzanie danych osobowych o następującej treści:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Gostyńską Spółdzielnię Mieszkaniową dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a rozporządzenia ogólnego 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r."

Obowiązek informacyjny dla osób ubiegających się o zatrudnienie

Administratorem Pani / Pana danych osobowych jest Gostyńska Spółdzielnia Mieszkaniowaw Gostyniu. W razie pytań można skontaktować się z Inspektorem ochrony danych pod numerem telefonu 505 404 252.
Pani / Pana dane osobowe przetwarzane są i chronione przez Administratora danych zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).
Podanie swoich danych osobowych w procesie rekrutacji lub innego podania o pracę jest dobrowolne, ale niezbędne do jego przeprowadzenia. Wyrażoną zgodę można w każdym momencie cofnąć. Będzie się to wiązało z brakiem możliwości starania się o pracę w Gostyńskiej Spółdzielni Mieszkaniowej.
Dane osobowe zebrane w powyższym celu będą przetwarzane do czasu zakończenia rekrutacji lub rozpatrzenia innego podania o pracę. Dane osób zatrudnionych będą dołączone do akt pracowniczych, a dane osób nieprzyjętych do pracy zostaną trwale usunięte 5 lat po zakończeniu rekrutacji.
Ma Pani / Pan prawo dostępu do treści swoich danych, ich poprawiania, uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane.
Ma Pani / Pan również prawo sprzeciwu wobec przetwarzania swoich danych osobowych przez Gostyńską Spółdzielnię Mieszkaniową oraz do wniesienia skargi do organu nadzorczego, to znaczy do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą w Warszawie ul. Stawki 2.